ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΗΞΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ “SOLAR” ΣΤΗΝ ΒΙ.ΠΕ.

2.3.11
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΗΞΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ “SOLAR” ΣΤΗΝ ΒΙ.ΠΕ.
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ.

Καταγγέλλουμε την παράνομη κι εκδικητική απόλυση συναγωνιστή, στελέχους του ταξικού Συνδικάτου Μετάλλου στην εταιρεία Φωτοβολταϊκών “SOLAR” κι απαιτούμε την άμεση ανάκλησή της.
Είμαστε αποφασισμένοι. Το ταξικό εργατικό κίνημα στην πόλη μας και το ΠΑΜΕ δεν θα αφήσουν κανένα περιθώριο στην εργοδοτική τρομοκρατία.
Άμεση ανάκληση της απόλυσης τώρα.
Το νέο αυτό κρούσμα εργοδοτικής τρομοκρατίας επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του ΠΑΜΕ για ανοιχτή συνεργασία της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο ΕΚ Πάτρας (τρόικα Σουβαλιώτη-Μαρμούτα-Καραγεωργόπουλου), με την πλουτοκρατία της περιοχής.
Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Εκτός από τις υπογραφές του ΕΚ και της ΓΣΕΕ στα μνημόνια συνεργασίας με τους βιομήχανους τοπικά και πανελλαδικά, όπου και προβλέπεται η μαζική ληστεία μισθών και συντάξεων, ομαδικές απολύσεις κλπ, υπάρχουν ακόμα:
 Η δήλωση του Σουβαλιώτη (ΠΑΣΟΚ-πρόεδρος του ΕΚ) σε τοπική εφημερίδα που ούτε λίγο-ούτε πολύ υιοθετούσε όλο το διεκδικητικό πλαίσιο των βιομηχάνων της περιοχής.
Η «διαβούλευση» εργοδοσίας-Καραγεωργόπουλου (ΠΑΣΟΚ-στέλεχος της ΓΣΕΕ και ταμίας του ΕΚ), την ώρα που ανακοινώνονταν μπαράζ ομαδικών απολύσεων.
 Η ανακοίνωση ουσιαστικά 200 ακόμα απολύσεων εργαζομένων στο δήμο με συμφωνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ-Σύριζα και Κυριακοπούλου (ΠΑΣΟΚ-Πρόεδρος σωματείου εργαζομένων).
Η προώθηση και συγκάλυψη της εργοδοτικής τρομοκρατίας από τον Μαρμούτα (ΠΑΣΟΚ-αντιπρόεδρος του ΕΚ) στην ΕΛΠΑΚ, καθώς αποκαλύφθηκε ότι στο εργοστάσιο οργανωνόταν όλο αυτό το διάστημα συστηματική απεργοσπασία.
 Δεν είναι τυχαία η ένοχη σιωπή του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού για όλες αυτές τις περιπτώσεις όπως και για τις μειώσεις μισθών κατά 17% που έκανε ο πρόεδρος του ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος «Ολύμπιον», ο οποίος είναι και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚ ΠΑΤΡΑΣ
ΜΑΖΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΡΤΗ
ΣΤΙΣ 6.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου