ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ -ΟΔΗΓΩΝ

20.2.11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ -ΟΔΗΓΩΝ

ΣΤΟ ΄΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ΄΄ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Σύλλογος υπαλλήλων

Σαν αφεντικά στο δικό τους μαγαζί (Κυριακοπούλου και Σια) έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια την απόφαση για συνέλευση ,και επιχείρησαν να την μετατρέψουν σε συγκέντρωση για.. ένα ομιλητή

Έφεραν για να πετύχουν τον σκοπό τους γνωστό στέλεχος της ΠΑΣΚΕ -πρωταγωνιστή επεισοδίων χειροδικίας στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ- για να ακτιφάρουν τους εργαζόμενους ότι δήθεν η ΠΑΣΚΕ αντιστέκεται στην κυβερνητική πολιτική!!!

Και τι μας είπε το στέλεχος της ΠΑΣΚΕ και έπρεπε να τον ακούσουμε;

-ότι υπάρχει το καλό ΠΑΣΟΚ (οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ!!!) που αντιστέκεται… στο κακό ΠΑΣΟΚ που κυβερνάει, και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γιατί χάριν αυτών (της ΠΑΣΚΕ) χάσαμε λίγα… και απαίτησε να πάμε όλοι από πίσω τους, καταγγέλλοντας το ΠΑΜΕ που διασπάει την ενότητα αφού καλεί τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη σε αυτή την ηγεσία που είναι συνυπεύθυνη στο έγκλημα !!

Για να μην εκτεθούν πλήρως για την μεθόδευση στημένης συγκέντρωσης , έστειλαν για τα προσχήματα κάποια ΦΑΞ σε ελάχιστες υπηρεσίες, την τελευταία στιγμή , και φυσικά κινητοποίησαν τον γνωστό μηχανισμό των βολεμένων υπαλλήλων, τους γνωστούς αυλοκόλακες και χειροκροτητές επ’αμοιβής , τους βολεμένους του μηχανισμού με τα καλά εκκαθαριστικά και τις θεσούλες στα πόστα στο Δήμο , που φυσικά στρογγυλοκάθισαν στα πρώτα καθίσματα για να φωνασκούν να αποδοκιμάζουν και να δημιουργούν εντυπώσεις σε βάρος των στελεχών του ΠΑΜΕ που άλλωστε είναι και ο μόνος αντίπαλος.

Για να μην υπάρχει χρόνος και ακουστούν άλλες απόψεις τραβούσαν την διαδικασία με ερωτήσεις αλλά είχαν δίπλα τους στο πλευρό τους τον προιστάμενο Ροπαλίδη που όταν πήρε το λόγο είπε ότι για όλα τα δεινά φταίνε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα… και το ΠΑΜΕ που δεν μαζεύει τον κόσμο πίσω από την ξεπουλημένη ηγεσία .

Οι ίδιοι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ και του ΣΕΑΜ στο Δήμο την ίδια ώρα έκαναν ξεχωριστές συγκεντρώσεις (άλλη στην καθαριότητα, άλλη στους υπαλλήλους , διασπώντας τους εργαζόμενους στην βάση.

Και το αποκορύφωμα

Στην ξεχωριστή συνέλευση της καθαριότητας αποφάσισαν να ρίξουν μια ντουφεκιά στον αέρα , κάνοντας κατάληψη στο ΤΥΔΚΥ , ενώ στο ερώτημα των εργαζομένων γιατί δεν γίνονται κοινές ενέργειες στα κοινά προβλήματα, οι πρόεδροι των συλλόγων Κυριακοπούλου και Ιατρού έριχναν την ευθύνη ο ένας στον άλλο.

Συμπέρασμα στο τι θέλουν και επιδιώκουν ΠΑΣΚΕ και ομάδα που αποκαλείται ΣΕΑΜ .

· Διεσπασμένους σε πολλούς συλλόγους ανίκανους να αντισταθούν θέλουν τους εργαζόμενους στην βάση .

· Ενότητα θέλουν πίσω από την ξεπουλημένη ηγεσία ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ Ε.Κ. για να μεθοδεύουν την απαραίτητη στήριξη στην κυβέρνηση και να αποσπούν τα προσωπικά τους οφέλη.

Αυτοί ήταν πάντα γι’αυτό και είναι συνυπεύθυνοι για όλα τα βάσανα των εργαζομένων.

Συμπέρασμα

Στο φυσικό τους χώρο στο δημοτικό θέατρο αυτές οι παρατάξεις προσπάθησαν να στήσουν παράσταση φορώντας τις μάσκες του αγωνιστή αλλά δεν τους βγήκε, Οί εργαζόμενοι τους πήρανε χαμπάρι ……

ΔΑΣ ΟΤΑ – ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου