Κινητοποίηση στη ΔΕΗ

26.11.10


Νέα κινητοποίηση του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ και του ΜΑΣ μαζί με τα συνδικάτα οικοδόμων και μετάλλου με 6 οικογένειες ανέργων που για μια ακόμα φορά η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα.
Καταγγέλλουμε τη ΔΕΗ γιατί κάνει πλάτες σε μεγαλοεπιχειρηματίες της περιοχής και στη περιφέρεια Δ. Ελλάδας που χρωστάνε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, την ίδια ώρα που κόβει το ρεύμα σε οικογένειες ανέργων, αυτοαπασχολούμενων που είναι έτοιμοι για λουκέτο και σε φτωχούς αγρότες.
Δεκάδες εργαζόμενοι και άνεργοι καταγγέλλουν τη στάση της ΔΕΗ και συγκεκριμένα του υπεύθυνου για τους διακανονισμούς κ. Καπερώνη, ο οποίος ζητάει υπέρογκα ποσά από άνεργες οικογένειες για να προχωρήσει σε επανασύνδεση ή διακανονισμό.

Απαιτούμε:
Μείωση κατά 30% των τιμολογίων των ΔΕΚΟ, καθώς και την απαγόρευση διακοπής ρεύματος, ύδρευσης και σταθερού τηλεφώνου.
Επίδομα ανεργίας σε όλους τους απολυμένους ανεξάρτητα από όριο ενσήμων.
Επίδομα ανεργίας σε όλους τους επαγγελματίες κι αυτοαπασχολούμενους που έκλεισαν τα μαγαζιά ή εργάζονται περιστασιακά.
Πλήρη, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας όλων των ταμείων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για τις οικογένειες των ανέργων των επαγγελματιών και φτωχών αγροτών.
Διαγραφή χρεών από τόκους και πάγωμα αποπληρωμής δανείων για το διάστημα ανεργίας, για εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες και παράλληλα απαγόρευση κατασχέσεων κάθε μορφής ιδιοκτησίας τους.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου