Μεγάλη διαδήλωση στα προσφυγικά

24.9.10
Η πλατεία Ελευθερίας αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τη μαζική λαϊκή συγκέντρωση που διοργάνωσαν από κοινού οι Γραμματείες Πάτρας του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ.
Χιλιάδες εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι και νέοι, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής που παρατεταγμένοι στο δρόμο σε όλη τη διαδρομή της πορείας, μέσα στα προσφυγικά, στη πλατεία Βουδ, στην Αγία Τριάδα, στις λαϊκές συνοικίες, χειροκροτούσαν κι έμπαιναν στην διαδήλωση, έστειλαν μήνυμα ελπίδας, και αγωνιστικής ανάτασης και αντεπίθεσης ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης-ΝΔ-ΕΕ κι εργατοπατέρων.
Για να μην περάσουν οι νέες ανατιμήσεις στο ρεύμα, στο νερό ,στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, στο πετρέλαιο θέρμανσης, για την προστασία της λαϊκής οικογένειας από την φτώχεια και την εξαθλίωση στην οποία θέλουν να μας καταδικάσουν, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.
Κεντρικός ομιλητής στην συγκέντρωση ήταν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΠΑΜΕ, Χρήστος Τσαντής.
Για άλλη μια φορά τα τοπικά μέσα «ενημέρωσης» δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα. Φαίνεται οι αρμόδιοι για την «ενημέρωση» δεν προλάβαιναν να καλύψουν την λαϊκή κινητοποίηση γιατί προφανώς κάποιος οίκος μόδας παρουσίαζε την ίδια ώρα την καινούργια του κολεξιόν!
Το μόνο που επιβεβαίωσαν για πολλοστή φορά είναι η ταξική συστράτευση των ιδιοκτητών τους με την πολιτική που συνθλίβει τα λαϊκά δικαιώματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου