ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

10.6.10
Το ΔΣ του Συνδικάτου μας καταδικάζει με αποτροπιασμό τις απαράδεκτες, «μαφιόζικες», πολιτικές και συνδικαλιστικές πρακτικές του γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ στη ΓΣΕΕ και στο ΕΚ Πάτρας, Καραγεωργόπουλου.
Παραδέχεται τώρα αυτός ο κύριος, ότι μεσολάβησε σε μαύρες οικονομικές διαδρομές, μαζί με το δικηγόρο του, στον οποίο εξασφάλιζε και παχυλή αμοιβή, αφού αρνιόταν να δεχτεί την μείωση του ποσοστού του.
Η ανάμιξη του έρχεται ως συνέχεια της πρακτικής του να ιδρύει εταιρείες και ταμεία στην πλάτη των εργαζομένων, αξιοποιώντας την συνδικαλιστική δράση για άλλους σκοπούς.
Μ’ αυτές τις πρακτικές έχει χαντακώσει τους εργαζόμενους, οι οποίοι δεν έχουν καμιά ευθύνη για τα «μαύρα παιχνίδια» του Καραγεωργόπουλου και του δικηγόρου του. Οποιαδήποτε νομική ή άλλη ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον «συνδικαλιστή» και τον δικηγόρο του.
Η δράση του ξεπερνά κάθε όριο πολιτική και συνδικαλιστικής ηθικής.
Αυτός ο εργατοπατέρας με τον ίδιο δικηγόρο οργάνωσε την άθλια και συκοφαντική επίθεση παλιότερα σε βάρος του Συνδικάτου μας.
Από τότε το Συνδικάτο είχε τοποθετηθεί και προς την διοίκηση του ΕΚ Πάτρας απαιτώντας την παραίτηση του.
Έχουν τεράστια ευθύνη οι ομοϊδεάτες του που τον κάλυπταν και τα παλικάρια του ΣΕΑΜ και της ΚΟΕ που τον στήριζαν σε κάθε ευκαιρία.
Αυτά οι πλειοψηφίες είναι το θερμοκήπιο μέσα στο οποίο ανθίζουν τέτοια «λουλούδια».
Απαιτούμε την άμεση αποπομπή του από την διοίκηση του ΕΚ Πάτρας.

Η διοίκηση
ΠΑΤΡΑ 10/6/10

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου