«Τρούμπα» θέλει να κάνει την Πάτρα η πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ στο δημοτικό και νομαρχιακό συμβούλιο, με έξοδα δικά σας!

28.5.10
Το περιστατικό με τη σεξουαλική παρενόχληση από τους «αργόσχολους» που μάζεψαν στην πόλη μας, ο Φούρας κι ο Κατσικόπουλος, σε βάρος της δημοσιογράφου, την ώρα που έκανε τη δουλειά της στην πλαζ, αποτελεί πρόκληση και προσβολή για τους εργαζόμενους και συνολικά για το λαό της Πάτρας.
Η δήθεν «τουριστική εκδήλωση» κόστισε στο λαό πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.
Έξοδα που πληρώνει ο Πατρινός λαός, με την αφαίμαξη μέσα από τα δημοτικά τέλη και τα πρόστιμα που πέφτουνε βροχή.
Ανάπτυξη του τουρισμού μπορεί να γίνει μόνο όταν οι εργαζόμενοι της χώρας μας και διεθνώς, μπορούν να κάνουν διακοπές. Αυτό το δικαίωμα το έχει στερήσει η πολιτική την οποία προσκυνούν ο Δήμος κι η Νομαρχία.
Το περιστατικό που συνέβη στην Πλαζ δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της δημοτικής και νομαρχιακής πλειοψηφίας του ΠΑΣΟΚ.
Δείχνει τη σαπίλα, τη σήψη και τη διαφθορά των μηχανισμών τους, το «όραμα» τους για την μετατροπή της πόλης σε σκουπιδοτενεκέ που θα συγκεντρώνει κάθε λογής κατακάθι, στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης τουριστικής ανάπτυξης.
Με ευθύνη του δήμαρχου και του Νομάρχη, η Πάτρα μετατράπηκε σε πεδίο όπου έκαναν χρυσές δουλειές οι σωματέμποροι κι οι ναρκοέμποροι που δραστηριοποιούνται στις συνάξεις των πλουσιόπαιδων με τις Χάρλευ.
Η Πάτρα δεν θα γίνει «Τρούμπα».
Την επόμενη φορά που θα θελήσει ο Φούρα κι ο Κατσικόπουλος να κάνουν τέτοιου τύπου «εκδηλώσεις» να φιλοξενήσουν τους σωματέμπορους στο σπίτι τους.
Η Πάτρα δεν είναι τσιφλίκι τους, για να εξευτελίζουν εργαζόμενους, να ρεζιλεύουν τους συμπολίτες μας, να αποκλείουν περιοχές για να κινούνται ελεύθερα τα χασίσια και οι σωματέμποροι.
Καλούμε ειδικά τους εργαζόμενους στο χώρο του τύπου και των ΜΜΕ να μην δεχτούν τον εξευτελισμό. Καμία «ανάγκη ενημέρωσης» δεν δικαιολογεί τον εξευτελισμό και την προβολή της σαπίλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου