ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ.

13.5.10
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ;

Το 1994 με απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου μπήκε εργολάβος στο Παράρτημα με σκοπό την ανακαίνιση του ιστορικού χώρου και την αξιοποίηση του από τους μαζικούς φορείς και το λαό της Πάτρας.
Οι εργαζόμενοι και ο λαός πληρώσαμε τις εργασίες, την τοποθέτηση γρανίτη στους τοίχους και στην εξωτερική πρόσοψη, ώσπου το έργο-άγνωστο, τότε, γιατί-σταμάτησε.
Τώρα όλοι γνωρίζουμε γιατί σταμάτησε.
Γιατί η δημοτική και νομαρχιακή πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποίησε τα χρήματα των εργαζομένων για να στεγάσει το παρακράτος και τους κουκουλοφόρους προβοκάτορες.
Έτσι μπορεί να αξιοποιεί την δράση αυτών των ομάδων ενάντια στο οργανωμένο λαϊκό κίνημα, να τις χρησιμοποιεί για να αμαυρώνει και να συκοφαντεί τις λαϊκές κινητοποιήσεις, να δίνει άλλοθι στην καταστολή και στον αυταρχισμό, στήνοντας τον γνωστό κλεφτοπόλεμο ΜΑΤ-κουκουλοφόροι.
Την ίδια τακτική ακολουθούν και σε άλλους δήμους της χώρας οι πλειοψηφίες του ΠΑΣΟΚ στα δημοτικά και νομαρχιακά συμβούλια, γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο, στέγασης και αξιοποίησης των δήθεν αναρχικών ομάδων σε βάρος του λαϊκού κινήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου