ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

1.5.10
Πάνω από 5000 εργατοϋπάλληλοι με τις οικογένειες τους, αυτοαπασχολούμενοι και νέοι πήραν μέρος στη μαζικότερη συγκέντρωση που διοργανώθηκε στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια. Η συσπείρωση της εργατικής τάξης στο ΠΑΜΕ είναι η προϋπόθεση για την ανατροπή του αντιλαϊκού οδοστρωτήρα. Αυτό πλέον το καταλαβαίνει ο καθένας. Έτσι χτίζεται η ταξική ενότητα.
Την ίδια στιγμή Η γύμνια και η ανυποληψία του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, όπως ήταν αναμενόμενο.
Η νόθα πλειοψηφία του "εργατικού" κέντρου αποδείχτηκε για άλλη μια φορά πως δεν εκφράζει τους εργαζόμενους της πόλης. Η παρουσία 50 περίπου κλακαδόρων του εργοδοτικού συνδικαλισμού, με τη στήριξη λίγων φοιτητών του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και της "Κ"ΟΕ στην πλ. Όλγας δείνχει ότι οι εργαζόμενοι δεν τσιμπάνε στα καλέσματα για "ενότητα"-υποταγή στα μέτρα της κυβέρνησης.
Η δράση των αναρχοφασιστοειδών που συμμετείχαν στη "συγκέντρωση" του Ε.Κ., σπάζοντας βιτρίνες, δείχνεί καθαρά ποιες πρακτικές υιοθετεί πλέον ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός στην προσπάθεια του να αποκρύψει τις χιλιάδες και χιλιάδες των εργαζομένων που πήραν μέρος στη μοναδική απεργιακή συγκέντρωση που έγινε στην Πάτρα, στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Ελπίζουμε αυτή τη φορά τα ΜΜΕ να δουν τους χιλιάδες εργαζόμενους που διαδήλωσαν και να πάψουν να διαστρεβλώνουν τα πραγματικά γεγονότα...
Οι εργαζόμενοι στην Πάτρα σωστά έχουν επιλέξει το ΠΑΜΕ για ταξικό τους μετερίζι. Το ΠΑΜΕ δεν πρόκειται ποτέ να τους προδόσει.
Όλοι στη μάχη με το ΠΑΜΕ για την απεργία στις 5/5 και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην πλ. Γεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου