Για απεργία 4.5

4.5.10
Από το πρωί της Τρίτης 4 Μαΐου οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ περιφρούρησαν την απεργία στο Δημόσιο Τομέα, δίνοντας μια πρώτη απάντηση στην αντεργατική πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-πλουτοκρατίας. Ακολούθησε συγκέντρωση στις 10.30πμ στην πλ. Γεωργίου, με ομιλητή τον Τ. Σκιαδά, μέλος της γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ. Έγινε πορεία στους δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε σε κατάληψη του δημαρχείου, σπάζοντας έτσι στην πράξη την οργανωμένη απεργοσπασία από τις δυνάμεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι οι εργαζόμενοι έχουν απέναντι τους την προδοτική συνδικαλιστική γραφειοκρατία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-Ε.Κ.Π., η οποία για άλλη μια φορά έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό, ενώ το ΠΑΜΕ οργάνωνε την πάλη. Τώρα είναι η ώρα να εγκαταλείψουμε τους προδότες της εργατικής τάξης. Αυτούς που έστρωσαν το έδαφος για την πιο βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική που γνώρισε η Ελλάδα μετά την κατοχή.
Συνεχίζουμε αύριο Τετάρτη 5।5 πιο δυναμικά με μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική πανεργατική απεργία. Όλοι από τη πρωί στην περιφρούρηση της απεργίας. Όλοι στη συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην πλ. Γεωργίου.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου