11.4.10


Ο κύριος Αποστολόπουλος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας σε φοιτητική φωτογραφία που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα του, στέκεται περήφανος μπροστά από το διάσημο πορτρέτο του μεγάλου κομμουνιστή Ερνέστο Τσε Γκεβάρα!!!
Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι το καρναβάλι πέρασε!

Πριν από την ανάληψη από μέρους του της θέσης του ΓΓ της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από την οποία μοιράζει μέσα από διάφορα προγράμματα (ΕΣΠΑ κλπ) εκατομμύρια ευρώ στους βιομήχανους, και ταυτόχρονα απορρίπτει κάθε αίτημα ανακούφισης των ανέργων και των λαϊκών στρωμάτων, είχε διατελέσει χρόνια μέλος της Εκτελεστικής της ΑΔΕΔΥ-γνωστής για το ξεπούλημα των δημοσίων υπαλλήλων, κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του στην Πελοπόννησο.
Οι παλιές φωτογραφίες του, εξαργυρώθηκαν με την ανάθεση κρατικών και κυβερνητικών θέσεων για την προώθηση της πιο βάρβαρης, αντιλαϊκής πολιτικής που ζήσαμε στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο.
Τα στερνά τιμούν τα πρώτα κύριε Γενικέ, και η απόρριψη ακόμα και της ενίσχυσης των οικογενειών των δολοφονημένων από την πολιτική σας εργατών, η άρνηση ακόμα και της απλής ανάγνωσης των αιτημάτων των εργαζομένων, η έκκληση στις αρχές ασφαλείας να συνοδεύσουν τους συνδικαλιστές που σας παρέδωσαν το υπόμνημα-λες και πρόκειται για εγκληματίες-αναδυκνείουν αν μη τι άλλο, την αλαζονεία και την αναλγησία μιας κρατικής μηχανής που είναι απόλυτα υποταγμένη στην πλουτοκρατία, εχθρός των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών.
Αυτό τον μηχανισμό υπηρετεί ο κύριος Γενικός.
Αυτό τον μηχανισμό στηρίζει η κυβερνητική νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.
Η στάση σας προσβάλει τη μνήμη των δολοφονημένων συναδέλφων μας.
Το μόνο που σας απομένει είναι να παραιτηθείτε κύριε Γενικέ, αν και αυτή η πράξη απαιτεί κάποιο ίχνος τσίπας και φιλότιμου.
Αν υπήρχε όμως τέτοιο πράγμα, δεν θα εμφανίζατε στην ιστοσελίδα σας αυτή τη φωτογραφία. Θα την είχατε κρυμμένη σε κάποιο παλιό άλμπουμ και δύσκολα θα μπορούσατε να την αντικρίστε γιατί θα σας θύμιζε το ρητό που λέει ο λαός μας… «που σουν νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος»!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου