Σχόλιο της Γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ σχετικά με συκοφαντικό σχόλιο της εφημερίδας «δρόμος» ενάντια στο ταξικό εργατικό κίνημα.

1.3.10

Οι συνιστώσες του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού που υπογράφουν την «καταγγελία» της «Κ»ΟΕ ενάντια στο ΠΑΜΕ, η οποία βρίθει από ανακρίβειες, θέλουν να κρύψουν ότι «διαδήλωσαν» ξανά, αγκαζέ με τους ανυπόληπτους εργατοπατέρες του ΕΚ Πάτρας και της ΑΔΕΔΥ στην πρόσφατη απεργία, αγκαλιά με τον δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ που πρωταγωνιστεί στη μαύρη κι ανασφάλιστη εργασία.

Διαδήλωσαν μαζί με αυτούς που εισηγούνται τη διαγραφή των μουσικών και άλλων δημοτικών υπαλλήλων από το Σωματείο εργαζομένων του δήμου γιατί χαλάνε τη σούπα του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Θέλουν να κρύψουν ότι η εργατική τάξη τους γύριζε μαζικά την πλάτη, δίνοντας το παρών στην μεγαλύτερη εργατική-απεργιακή συγκέντρωση που γνώρισε η Πάτρα τα τελευταία 10 χρόνια, στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Γεωργίου.

Παράλληλα επιδιώκουν να βγάλουν λάδι και τον εκπρόσωπο της ΚΟΕ-Σύριζα Χατζηλάμπρου, ο οποίος έσβησε με μπλάνκο την υπηρεσία του από τις καταστάσεις προσωπικού, αρκετές μέρες βέβαια μετά την καταγγελία του ΠΑΜΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κύριος Χατζηλάμπρου-λαλίστατος κατά τ’ άλλα ενάντια στο ΠΑΜΕ-έχει καταπιεί την γλώσσα του όσο αφορά την μόνιμη και συστηματική απεργοσπασία των στελεχών της ΠΑΣΚΕ στα νοσοκομεία και όχι μόνο.

Τους είναι φαίνεται δύσκολο να καταγγείλουν τους συνεργάτες τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου