ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

10.2.10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ απάντησε στην αντεργατική κυβερνητική θύελλα με τη μεγαλύτερη εργατική λαϊκή διαδήλωση της τελευταίας δεκαετίας.

Το ΠΑΜΕ στην Πάτρα και σε 66 ακόμα πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα οργάνωσε και καθοδήγησε με απόλυτη επιτυχία την μάχη της περιφρούρησης από τα χαράματα.

Στη πόλη μας από τις 4 τα ξημερώματα στήθηκε το εργατικό απεργιακό μπλόκο στην Βιομηχανική ζώνη. Ακολούθησε η περιφρούρηση σε κατασκευαστικά έργα και σε άλλους χώρους δουλειάς.

Η μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων της Μηχανικής, οικοδόμων κι εργαζομένων στα κατασκευαστικά έργα, οι μεταλλεργάτες, οι εργάτες από τα εργοστάσια της ΒΙΠΕ, αλλά και άλλα, όπως της Κόκα κόλα, δημοτικών υπαλλήλων, εργαζομένων με stage, εμποροϋπαλλήλων κι εργαζομένων στον επισιτισμό, η παρουσία αυτοαπασχολουμένων και αγροτών, η μαζική κοινή συγκέντρωση με τους Χωματουργούς, αποστόμωσε τα κυβερνητικά παπαγαλάκια, τους απολογητές του αντιλαϊκού τσουνάμι.

Από την άλλη μεριά η ισχνή έως αναιμική συγκέντρωση του διπλοθεσίτη εργατοπατέρα Πετρόπουλου απέδειξε την ανυποληψία του εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Η συγκέντρωση των πουλημένων εργατοπατέρων της ΑΔΕΔΥ υποστηρίχτηκε από τον Σύριζα-μόνιμο στυλοβάτη του κυβερνητικού συνδικαλισμού-την γνωστή ομάδα της «Νότας», και την παρέα του κυρίου Χατζηλάμπρου.

Παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες του τηλεοπτικού σταθμού super b να εμφανίσει τη μαζική διαδήλωση των εργατών με το ΠΑΜΕ ως δήθεν συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ (!!), το μέγεθος της ξεφτίλας του εργοδοτικού συνδικαλισμού δεν κρύβεται όσο κι αν προσπαθεί ο ιδιοκτήτης του σταθμού.

Η μαζική συμμετοχή της εργατιάς έριξε στον σκουπιδοτενεκέ τα μάταια καλέσματα απεργοσπασίας που απεύθυνε η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ, διέλυσε την οργανωμένη απεργοσπασία που ετοίμασε ο Σουβαλιώτης μέλος της διοίκησης του Αντεργατικού Κέντρου και η Vinci.

Αποκάλυψε το άθλιο αντεργατικό προσωπείο της δημοτικής αρχής του ΠΑΣΟΚ, του καλοπληρωμένου αντιδημάρχου Δεμαρτίνου και της κυρίας Σαμούρη που απείλησαν εργαζόμενους οι οποίοι δουλεύουν με μπλοκάκια ότι «αν τολμήσουν να απεργήσουν με το ΠΑΜΕ θα απολυθούν»!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ

ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΟΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΓΣ«Ε»Ε ΑΔΕΔΥ-ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου