Δελτίο τύπου του Συνδικάτου Οικοδόμων κι εργαζομένων στις κατασκευές για την τραμπούκικη επίθεση στο μπλόκο των απλήρωτων εργαζομένων της «Μηχανικής»

5.2.10
Καταγγέλλουμε τον πρώην αντιδήμαρχο Τριταίας του ΠΑΣΟΚ Μπαρτζακλή που επιτέθηκε με την Μερσεντές ΑΖΑ-8767 πέφτοντας πάνω σε εργάτες που αγωνίζονται για την καταβολή των δεδουλευμένων που τους χρωστά 3 μήνες τώρα, η επιδοτούμενη από το κράτος και τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, εταιρεία «Μηχανική».
Το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην αποφασιστικότητα της περιφρούρησης που τον κατέβασε από το αυτοκίνητο.
Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.
Τέτοιες ενέργειες ενισχύονται από το κλίμα τρομοκρατίας και αυταρχισμού που καλλιεργεί η κυβέρνηση και ορισμένοι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι-κυβερνητικοί υπάλληλοι-που συκοφαντούν τους εργατικούς, λαϊκούς, αλλά και αγροτικούς αγώνες.
Με την επιστράτευση τέτοιων τραμπούκικων μεθόδων επιδιώκουν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα παπαγαλάκια της να τσακίσουν τους αγώνες των εργαζομένων, αλλά και της φτωχής και μεσαίας αγροτιάς.
Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας πεισμώσουν. Ούτε βήμα πίσω. Εργατικά-λαϊκά μπλόκα παντού. Όλοι στην πανεργατική πανελλαδική απεργία του ΠΑΜΕ στις 10 φλεβάρη. Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην Πλατεία Γεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου