ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΥΠΟ

22.10.09
ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΚΡΙΣΗ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Η ΝΔ.
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.

ΣΗΚΩΣΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και συνολικά οι εργατική τάξη και οι αυτοαπασχολούμενοι της πόλης μας πρέπει να απορρίψουν τον άθλιο και προκλητικό εκβιασμό του κεφαλαιοκράτη Καμπέρου, που εκφράστηκε με άρθρα σε τοπικές εφημερίδες από διάφορες καλοπληρωμένες γραφίδες που τελούν υπό τις διαταγές του!

«ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ»

Χρόνια τώρα στο πλευρό του Καμπέρου βρίσκεται ο Φούρας και η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ. Ο «νέος» υπουργός Εργασίας δεν γνωρίζει τίποτα για τις δραστηριότητες του κουμπάρου του;
Δίπλα του είναι σταθερά οι γνωστοί απεργοσπάστες, πολυθεσίτες «συνδικαλιστές» του ΠΑΣΟΚ που ελέγχουν την πλειοψηφία του ΕΚ της Πάτρας.
Με πρόσχημα πάντα το «καλό των εργαζομένων» οι κύριοι αυτοί έχουν προσφέρει επανειλημμένως την απλόχερη υποστήριξη τους με πολλούς τρόπους στον κεφαλαιοκράτη. Μέχρι κι «εγγυητές» του, προσφέρθηκαν ο κ. Καλής και η παρέα του!
Αν και για να είμαστε δίκαιοι, δεν θυμόμαστε κανέναν κεφαλαιοκράτη στη περιοχή μας να διαμαρτυρήθηκε ποτέ, έστω για τα μάτια του κόσμου, για τις παρεμβάσεις του Εργατικού Κέντρου υπέρ των εργαζομένων!
Πράγμα πολύ φυσικό, αφού οι κύριοι της πλειοψηφίας του ΕΚ μαζί με τις συνιστώσες του ΠΑΣΟΚ στη πόλη μας (ΣΕΑΜ-ΣΥΝ-ΚΟΕ) πορεύονται από κοινού στις Πρωτομαγιάτικες «διαδηλώσεις» παρέα με τον Αντζουλάτο και τους υπόλοιπους «φτωχούς πλην τίμιους» κεφαλαιοκράτες της περιοχής, εκφράζοντας και μ’ αυτό τον τρόπο τις συμφωνίες που έχουν συνυπογράψει με τους βιομήχανους της Δυτικής Ελλάδας στην τοπική ΟΚΕ.
Πρόκειται για πιστά αντίγραφα των συμφωνιών που έχουν κάνει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΝ, στη ΓΣΕΕ, με τον ΣΕΒ.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΗΦΗΝΑ

Οι κεφαλαιοκράτες και η αγορά τους δεν «χαρίζουν» δουλειά. Αυξάνουν τα κέρδη τους απ’ την εκμετάλλευση της εργατικής μας δύναμης. Το σύστημα τους γεννάει την ανεργία γιατί η παραγωγή στον καπιταλισμό γίνεται άναρχα, με μόνο σκοπό την δημιουργία εμπορευμάτων για κέρδος-και όχι την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας-την όσο γίνεται μεγαλύτερη ληστεία της εργατική σου δύναμης.
Γυρίζουν τα ρολόγια της ιστορίας πιο πίσω κι απ’ το Σικάγο. Οι κεφαλαιοκράτες και η αγορά τους είναι ανίκανοι να λύσουν ακόμη και τα πιο απλά ζητήματα που αφορούν την ζωή των εργαζομένων. Χωρίς εμάς όμως δεν μπορούν να αυγατίζουν τα κέρδη τους. Εμείς είμαστε αυτοί που παράγουν τον πλούτο και δεν τους έχουμε καμία ανάγκη.

ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥ

Ο κεφαλαιοκράτης Καμπέρος και οι εταιρείες του, «Σύγχρονη Κατασκευή» (κατασκευαστική εταιρεία πολυτελών κατοικιών), εφημερίδες και ραδιοσταθμοί, η γνωστή εταιρεία logistics (μεταφορές παντός είδους εμπορευμάτων, απ’ όλο τον κόσμο και σ’ όλο το κόσμο), καθώς κι η εταιρεία με τα 3 ελικοπτεράκια, έκαναν τζίρο το 2008, 45 εκατομμύρια ευρώ, με 3 εκατομμύρια ευρώ κέρδη. Αυτά επισήμως! Γιατί ανεπισήμως, δεν έχουμε πληροφόρηση!

Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΣΥΝΔΕΣΕ ΤΗ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΑΛΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Είτε με κέρδη όμως, είτε με «ζημιές» για τους κυρίους με τα ελικοπτεράκια, τα δικά μας δικαιώματα πάντα ζημιές θα μετράνε, όσο δεν αποφασίζουμε να αποσυνδεθεί η πάλη για ζωή με δικαιώματα, από την κερδοφορία του κάθε κεφαλαιοκράτη.
Τα δικά τους κέρδη προϋποθέτουν την χασούρα μισθών και δικαιωμάτων. Ζωή με δικαιώματα για μας, σημαίνει να χτυπηθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου.
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ
Δύναμη μας η συλλογική δράση, το ταξικό εργατικό κίνημα, το ΠΑΜΕ.
Τιμώρησε με όλους τους τρόπους τους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς υπηρέτες των «Καμπέρων». Αποδυνάμωσε σε όλους τους χώρους δουλειάς, σε όλους τους κλάδους τους υπηρέτες του κεφαλαίου. Βάλε πλάτη να φτιαχτούν παντού επιτροπές αγώνα του ΠΑΜΕ.
Οργάνωση, αγώνας, αντεπίθεση τώρα με το ΠΑΜΕ.
Τα κέρδη τους απ’ το λαό απαιτούν θυσία, καμία θυσία για την πλουτοκρατία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου