Σχόλιο - Απάντηση

23.10.09

Σχόλιο-απάντηση της γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ σχετικά με ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και την υποστήριξη των μεθόδων του Καμπέρου από τους όψιμους «φίλους» του στη «Σημερινή» .

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας σας (Πελοπόννησος), που είχε την «ευγενή καλοσύνη» να ενημερώσει το αναγνωστικό κοινό για τα «παράπονα» του κεφαλαιοκράτη Θ. Καμπέρου σχετικά με μία ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, ελπίζουμε να δείξει την ίδια πονοψυχιά και με τα παραπόνα των 60 απολυμένων από την εφημερίδα του Καμπέρου.

Ελπίζουμε τουλάχιστον, όταν βρείτε λίγο χώρο να αναδημοσιεύσετε και την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ που παίρνει σαφή και κατηγορηματική θέση υπέρ των απολυμένων συναδέλφων σας, καταγγέλλοντας τον πρωτοφανή και άθλιο εκβιασμό του κεφαλαιοκράτη.

Aν υπάρχει βραβείο απύθμενου θράσους και υποκρισίας, το κέρδισε η διεύθυνση της εφημερίδας «Σημερινή» με την πανελλαδική πρωτοτυπία να προβάλει τις θέσεις του επιχειρηματία που απολύει ετσιθελικά και εκδικητικά πάνω από 60 συναδέλφους σας εργαζόμενους στον τύπο, αποκρύπτοντας πλήρως τις θέσεις του ΠΑΜΕ και του ταξικού εργατικού κινήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου