«Έργα και ημέρες της ηγετικής ομάδας στο Ε.Κ. Πάτρας»

25.5.16


ΤΑΞΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Ε.Κ. Πάτρας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
«Έργα και ημέρες της ηγετικής ομάδας στο Ε.Κ. Πάτρας»
Η ηγετική ομάδα του Ε.Κ. Πάτρας υπηρετώντας πιστά τα συμφέροντα των εργοδοτών της πόλης μας , κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην τους χαλάσει κανένα χατίρι!
Ηγείται της προσπάθειας, να περάσει  στην καρδιά και στην συνείδηση των εργαζομένων, να ανεχτούν τα μνημόνια διαρκείας. Είναι αυτή η ηγετική ομάδα με προεξέχοντα την Πρόεδρο , η ποια στέλνει μέσω προγραμμάτων, τσάμπα εργάτες στους εργοδότες της περιοχής μας.
Είναι αυτή που στην τελευταία 48ωρη απεργία που είχε προκηρύξει η ΓΣΕΕ ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα που έφερε η κυβέρνηση  για ψήφιση στη βουλή, η ηγετική ομάδα του Ε.Κ.Π δεν έκανε τίποτα για να οργανώσει την απεργία, δεν έκανε ούτε καν συγκέντρωση.  Είναι η ίδια ηγετική ομάδα που στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή κινητοποίηση η Πρόεδρος μίλαγε από το μπαλκόνι του Ε.Κ.Π σε ένα ακροατήριο 26 -27 ατόμων.
Αυτοί οι κύριοι είχαν το θράσος να καλέσουν την διοίκηση του Ε.Κ.Π να κάνουν συνάντηση με πρώην πρωθυπουργό που περιοδεύει σήμερα στην Πόλη μας, που ο Ελληνικός λαός στις προηγούμενες εκλογές τον «μαύρισε», δεν τον εξέλεξε  ούτε βουλευτή και τον έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Είναι η ίδια ηγετική ομάδα που έκανε αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ούτε ο ΣΕΒ και οι άλλοι εργοδοτικοί φορείς της περιοχής μας. Δηλαδή να πάρουν απόφαση οργάνου ενάντια στην πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής της Πάτρας για την μεγαλειώδη κινητοποίηση που οργάνωσε , την Πορεία Πάτρα – Αθήνα για το κορυφαίο ζήτημα της ανεργίας που απασχολεί κάθε εργατική λαϊκή οικογένεια.
Είχαν το θράσος αυτή η ηγετική ομάδα με προεξέχοντα την πρόεδρο , προκειμένου να εξυπηρετήσει τις πολιτικές τους φιλοδοξίες, που το μόνο σκοπό που έχουν είναι να αναρριχηθούν πολιτικά για τις επόμενες εκλογές από τις πλάτες των εργατών. Γι’  αυτό ήθελαν συνάντηση με τον κο Παπανδρέου χρησιμοποιώντας τον θεσμό του ΕΚ.Π.
Οι δυνάμεις της ΤΑΣ (ΠΑΜΕ) στο ΕΚΠ δεν θα παίξουν το ρόλο της «κολυμβήθρας του Συλωάμ» για να ξεπλύνουν τις  αμαρτίες τους η ηγετική ομάδα του Ε.Κ.Π . Καλούμε την εργατική τάξη , τους τίμιους συνδικαλιστές να τους απομονώσουν αυτούς και τις ενέργειες τους. Να τους εγκαταλείψουν και να οργανωθούν στα ταξικά συνδικάτα, να δυναμώσουν τους αγώνες τους χωρίς μνημόνια και αφεντικά.
Τα εκλεγμένα μέλη της ΤΑΣ στο Ε.Κ. Πάτρας.
Αγγελοπουλος Δημήτρης
Ταβουλάρης Αντώνης
Λαβράνος Στέφανος
Πελεκούδα Άννα
Πάτρα, 25-05-16

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου