ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

27.5.15




 
Πλαίσιο κειμένου: ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Tο Συνδικάτο μας καταγγέλλει στο λαό του νομού Αχαΐας την τρομοκρατική απόλυση του μέλους του Δ.Σ και Ταμία του συνδικάτου μας, Μαρίας Λέκκα από την εταιρία TASTE ANT STYLE ΕΠΕ στο Δασύλλιο.
Η απόλυση έγινε μια μέρα μετά την Πανελλαδική απεργία  στις 16-7-2013 όπου η συναδέλφισσα τόλμησε να απεργήσει! Αποθρασύνεται η μεγαλοεργοδοσία στον κλάδο του τουρισμού – επισιτισμού, τρομοκρατεί και απειλεί τους εργαζόμενους, έχοντας στα χέρια της όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που της έχουν χαρίσει η Ε.Ε, οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ  και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που το αφήνει ανέγγιχτο.

Σκοπός τους είναι να τρομοκρατήσουν όποιον αντιπαλεύει τα σχέδια της εργοδοσίας , όποιον αποκαλύπτει το ρόλο τους στους εργάτες και οργανώνει την πάλη τους, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και των κατακτήσεών τους.

Κάθε συνάδελφος να βγάλει  συμπεράσματα και να καταδικάσει τέτοιες πρακτικές που έχουν σκοπό την τρομοκράτηση των εργαζομένων. Ειδικά σήμερα που η επίθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης , κυβέρνησης και εργοδοσίας στα δικαιώματα και της κατακτήσεις μας, κλιμακώνετε.

Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη της συνδικαλίστριας.



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ



                                                                                                       Πάτρα, 26-5-15

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου