ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 11 π.μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ.

23.4.15


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Η Γραμματεία Νομού Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ καλεί αύριο Παρασκευή 24 Απρίλη σε συγκέντρωση, στις 11 π. μ στο Δημαρχείο  Πάτρας ( Μαιζώνος 108). Καλούμε τους εργαζόμενους το λαό της Πάτρας να συμμετέχει μαζικά και να απαιτήσει να μην γίνει καμία παραχώρηση  από τα ταμειακά διαθέσιμα των δημόσιων Οργανισμών, των Περιφερειών και των Δήμων.
    Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βάζει χέρι και μάλιστα αναδρομικά από 17 Μάρτη 2015 στα ταμειακά διαθέσιμα των δημοσίων οργανισμών, των Περιφερειών και των Δήμων, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δανειστών και να εξυπηρετήσει το κρατικό χρέος την ίδια στιγμή που το κεφάλαιο μένει στο απυρόβλητο.
Τα χρήματα αυτά ανήκουν στο λαό, στους εργαζόμενους  και όχι στους Τραπεζίτες, τους  δανειστές  και το κεφάλαιο .
·                        Κάτω τα χέρια από τα χρήματα των εργαζομένων. Να μη φύγει ούτε ένα ευρω από τα ταμειακά διαθέσιμα.
·                        Να μην προχωρήσει καμία δέσμευση ταμειακών διαθέσιμων και αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, των ΟΤΑ και άλλων δημοσίων φορέων.
·                        Να επιστραφούν και όσα έχουν ήδη δεσμευτεί και να αποκατασταθούν οι απώλειες που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια, όπως στην περίπτωση του psi». 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ  ΣΤΙΣ 11 π.μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΠΡΙΛΗ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  ΠΑΤΡΑΣ.


Πάτρα 23-Απριλη 2015

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου