ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 1-11 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

8.10.14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ήρθε η ώρα να δοθεί συνολική –καταιγιστική –ενωτική - ταξική απάντηση!

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, τους ανέργους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους να προετοιμαστούν για τη νέα σκληρή σύγκρουση με τους σχεδιασμούς και την πολιτική της κυβέρνησης, της Ε.Ε και του κεφαλαίου.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου  που θα γίνει την 1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα στις 12 το μεσημέρι, με αιχμή τα προβλήματα των ανέργων και όσων δουλεύουν με ελαστικές σχέσεις εργασίας.
 Στο πλαίσιο της  δίμηνης καμπάνιας του ΠΑΜΕ ενάντια στην αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική και διεκδίκησης αξιοπρεπών συνθηκών δουλειάς και διαβίωσης των εργαζομένων και της νεολαίας, τα Συνδικάτα οργανώνουν την δράση τους με εντατικούς ρυθμούς στην  Αχαΐα με συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων, με προγραμματισμό Γενικών Συνελεύσεων, συσκέψεων και περιοδειών στους χώρους δουλειάς, στις σχολές ΟΑΕΔ κλπ.

ü      Η Α ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ 1Η ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ü      .ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ  ΣΤΙΣ 25-9-14 ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 14-10-14 στην αίθουσα του Παμμικρασιατικου Συνδέσμου στις 7μ.μ.

ü      ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν. ΑΧΑΙΑΣ, συνεδρίασε το Δ.Σ 27-9-14 και Γενική Συνέλευση στις 12-10 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

ü      ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ  & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΙΑΣ, συνεδρίαση του Δ.Σ και Γενική Συνέλευση  έγινε στις 6-10 στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Φώκαιας 26 στις 11 το πρωί.

ü      ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΏΝ Ν. Αχαΐας, συνεδρίασε το Δ.Σ  στις 23-9 και αποφάσισε την Γενική Συνέλευση  στις 8-10.

ü      5.ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΑΤΡΑΣ συνεδρίασε το Δ.Σ στις 27-9 και αποφάσισε Γενική Συνέλευση στις 8-10.

ü      ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ FRIGOCLAS «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»,συνεδρίασε το Δ.Σ στις 29-9 και αποφάσισε να κάνει συσκέψεις στο χώρο του εργοστασίου.
ü      .ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΥ, συνεδρίασε το Δ.Σ στις 30-9 και αποφάσισε Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα στις 12 το πρωί στο χώρο του Μηχανοστασίου.

ü      ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, συνεδρίασε το Δ.Σ στις 30-9 και αποφάσισε Γενική Συνέλευση στις 16-10 στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο στις 6 μ.μ.

ü      ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ συνεδρίασε στις 24-9 και αποφάσισε Γενική Συνέλευση στις 12-10 στις 7μ.μ στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο, Φωκαίας 26.

ü      Η Επιτροπή Αγώνα  Ανέργων έχει αποφασίσει προγραμματισμένες συσκέψεις στις σχολές του ΟΑΕΔ ανα τμήμα και στους εργαζόμενους με προγράμματα Μ.Κ.Ο κ.α.

ü      ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ , ΜΕΤΑΛΛΟΥ, ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ, ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ,

ü      Την Τετάρτη στις 15-10, το πρωί στις 8:30 συντονισμένα θα προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση του ΟΑΕΔ με το πλαίσιο αιτημάτων πάλης για την προστασία των ανέργων.


ΠΑΤΡΑ 7-10-14

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου