Άμεση παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων για λαϊκή οικογένεια με σοβαρό πρόβλημα υγείας

2.4.13

Σε κινητοποίηση προχώρησαν το πρωί της Τρίτης το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας και η Γραμματεία του ΠΑΜΕ για τοοξύτατο πρόβλημα υγείας της οικογένειας του Νίκου Μπουλκουτζή, ξυλουργού από την Πάτρα.
Η 28χρονη κόρη του πάσχει εδώ και 21 χρόνια από μία σπάνια πάθηση, λόγω της οποίας έχει υποστεί γαστροστομία. Η ασθενής, που είναι τετραπληγική και χρειάζεται ειδικές τροφές και συσκευές λήψης φαρμάκων, τον τελευταίο μήνα δεν έχει πρόσβαση σε βασικά είδη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης λόγω των περικοπών και των αντιλαϊκών μέτρων που έχει επιβάλει η τρικομματική κυβέρνηση και η ΕΕ.
Οι ταξικές δυνάμεις έκαναν παρέμβαση στα γραφεία της αποκεντρωμένης διοίκησης της Περιφέρειας και αφού πρόλαβαν κυριολεκτικά «στην πόρτα» τον γενικό διευθυντή Μ. Αγγελάκα, του έθεσαν το θέμα και απαίτησαν να δοθεί άμεσα λύση μέσα στην ημέρα. Ο πατέρας, ευρισκόμενος πλέον σε απόγνωση, δήλωσε πως «ή θα δοθεί σήμερα λύση στο πρόβλημα ή θα ζητήσει ένεση ευθανασίας» για να μην βασανίζεται άλλο η κόρη του. Εδώ και καιρό, η οικογένεια έχει γίνει μπαλάκι και αντικείμενο εμπαιγμού από όλους τους αρμόδιους φορείς. Ο γενικός διευθυντής επικοινώνησε με το υπουργείο και τον υπεύθυνο του ΕΟΠΥΥ, λέγοντας πως θα δοθεί λύση άμεσα και παραπέμποντας στο υποκατάστημα του ΙΚΑ.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ προχώρησαν σε κινητοποίηση και εκεί, στον αρμόδιο διευθυντή κ. Κυριόπουλο, όπου απαίτησαν επιτόπου τη λύση του ζητήματος. Κάτω από την πίεση των ταξικών δυνάμεων, έγιναν τα απαραίτητα χαρτιά και δεσμεύτηκαν πως αύριο θα έχει λήξει το ζήτημα.
Το Συνδικάτο Οικοδόμων απηύθυνε «κάλεσμα σε όλο το λαό της Πάτρας που υποφέρει από τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα, να απευθύνεται στο ΠΑΜΕ και να οργανώσει μέσα από τα σωματεία και τις Επιτροπές Αγώνα τη λαϊκή αντεπίθεση. Δεν θα μας πεθάνουν αυτοί, θα τους πεθάνουμε εμείς!», επισημαίνει.
Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου