ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

14.9.12
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι,

Η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία του Νομού Αχαΐας τώρα,  με σχέδιο και οργάνωση στους χώρους δουλειάς, να κάνουν δική  τους υπόθεση την επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 του ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, να οργανώσουν και να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

Η εργατική τάξη να παλέψει για την καταδίκη των μέτρων και των πολιτικών της κυβέρνησης. Άρνηση των θυσιών. Τέρμα οι θυσίες για τα κέρδη των καπιταλιστών και δανειστών. Η εργατική τάξη μπροστά στην απεργία να φέρει στην πρώτη γραμμή το πολιτικό πρόβλημα. Διαχείριση της κρίσης ή έξοδος προς όφελος του λαού. Να παλέψει για τη δημιουργία των προϋποθέσεων του δρόμου ανάπτυξης χωρίς μονοπώλια και ταξική εκμετάλλευση. Για κοινωνικοποίηση των μέσω παραγωγής και κεντρικό σχεδιασμό με εργατικό και λαϊκό έλεγχο. Με αποδέσμευση από τη Ε.Ε. και μονομερή διαγραφή του χρέους.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου