ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ COCA COLA - ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

3.3.12

Τα σωματεία εργαζομένων COCA COLA 3E ΠΑΤΡΩΝ – COCA COLA 3E ΑΙΓΙΟΥ και ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

Καταγγέλλουμε την πολυεθνική COCA COLA που προχώρησε στο κλείσιμο των εργοστασίων στην ΠΑΤΡΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σχεδιάζοντας την μεταφορά τους σε Βουλγαρία και Ιταλία έχοντας συμμάχους την πολιτική της Κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ., όσους ψήφισαν πρώτο και δεύτερο μνημόνιο και τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Τώρα πρέπει να σημάνει συναγερμός στα εργοστάσια και στους χώρους δουλειάς των ποτών και τροφίμων στην περιοχή μας. Κανένας δεν θα μείνει έξω από την επίθεση του Κεφαλαίου.

Οι εργαζόμενοι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε και να συντονίσουμε τον ταξικό μας αγώνα ενάντια στο κλείσιμο των εργοστασίων. Ενωμένοι σαν μια γροθιά, μόνο έτσι ο αγώνας μας μπορεί και θα φέρει αποτελέσματα.

Καλούμε τα συνδικάτα της περιοχής μας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Να αντιτάξουμε το δικό μας μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση, στην πολιτική της Ε.Ε. και των πολυεθνικών.

Καλούμε τους εργαζόμενους του νομού να συμπορευτούν μαζί μας με ένα κίνημα αντίστασης και συμπαράστασης.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους την ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΡΤΗ σε συγκέντρωση – συλλαλητήριο στην Πλατεία ΓΕΩΡΓΙΟΥ στην Πάτρα στις 7μ.μ. το απόγευμα.

Η απεργιακή κινητοποίηση και ο αγώνας των χαλυβουργών στον Ασπρόπυργο είναι φωτεινό παράδειγμα και για εμάς.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ:

COCA COLA 3E ΠΑΤΡΩΝ

COCA COLA 3E ΑΙΓΙΟΥ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου