Καμία απόλυση στην Silcio

16.11.11
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ – “Η ΕΝΩΣΗ”

ANAKOINΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στην Silcio A.E.,

Μην δεχθείτε να φτιάξετε καμία επιτροπή διαβούλευσης. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ για να παρακάμψει η εταιρία το όριο των μηνιαίων απολύσεων και να προχωρήσει απευθείας σε όλες τις απολύσεις, αξιοποιώντας έτσι το νόμο 1387/1983 των ομαδικών απολύσεων. Σας ζητούν να υπογράψετε μόνοι σας την καταδίκη σας.
Καμία απόλυση δεν πρέπει να γίνει. Δεν χρωστάτε σε κανέναν. Η δικιά σας δουλειά και τα εκατομμύρια ευρώ των επιδοτήσεων από τα δικά μας χρήματα δημιούργησαν αυτό το εργοστάσιο.
Η εργοδοσία έχοντας πάρει αέρα στα πανιά της από την πολιτική του ευρωμονόδρομου που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες αυτές, πετώντας τους εργάτες σαν στυμμένες λεμονόκουπες, για να διασφαλίσει τα κέρδη της.
Μονός δρόμος σήμερα αυτός της ταξικής ενότητας. Οργανωνόμαστε στο σωματείο μας, έχουμε τη δύναμη να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών, την αντιλαϊκή πολιτική συνολικά που μας κάνει τη ζωή μαύρη.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/11/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 7μμ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ (Εργ. Κεντρο, Κολοκοτρώνη 20, 2ος ΟΡΟΦΟΣ)

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ – ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου