Για τα "φοροχαράτσια"

30.9.11
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!


Η γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις νέες που συμμετείχαν στο μαζικό απογευματινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη ενάντια στα χαράτσια.
Εκατοντάδες εργαζόμενοι και άνθρωποι του μόχθου συγκέντρωσαν τα ‘φοροχαράτσια’ τους και τα έκαψαν στην πλ. Γεωργίου, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται κάνουν άλλες θυσίες για το κεφάλαιο. Έκαναν πράξη την οργανωμένη λαϊκή άρνηση πληρωμής των χαρατσιών της κυβέρνησης. Αψήφησαν την τρομοκρατία που καλλιεργεί το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης - τρόικας - πλουτοκρατίας και των αστικών μέσων ενημέρωσης.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ – Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Το μόνο χρέος του λαού είναι να σηκώσει το κεφάλι, να παλέψει για τα δικαιώματα και το δίκιο. Επόμενος σταθμός στις 5 Οκτώβρη στην απεργία σε Δημόσιο και πρώην ΔΕΚΟ και στη συγκέντρωση στις 10πμ στην πλ. Γεωργίου.
Κλιμακώνουμε με την πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 19 Οκτώβρη, μια μάχη ενάντια στο σύνολο της αντεργατικής πολιτικής .
Βασική προϋπόθεση για να έχει αυτός ο αγώνας αποτελέσματα είναι κάθε σωματείο και συνδικάτο, κάθε εργαζόμενος να πάρει την υπόθεση της επιτυχίας της απεργίας στα χέρια του. Για να δοθεί μαζική εργατική απάντηση στην αντεργατική πολιτική, για να μπούνε εμπόδια στα νέα μέτρα, ο εργάτης να ορθώσει το μπόι του, να δείξει τη δύναμή του, να μην υποκύψει στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία.

Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ
30/9/2011

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου