17.2.11
«Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς», στο ΕΚ Πάτρας.
Η παραίτηση του Προέδρου του ΕΚ Πάτρας, με αφορμή τον τρόπο που χειρίστηκε η Εκτελεστική (όλοι ΠΑΣΚΕ) το ζήτημα της συνταξιοδότησης του υπαλλήλου του ΕΚ, άνοιξε παράλληλα μείζον θέμα οικονομικής διαχείρισης του ταμείου του ΕΚ με τον υπεύθυνο ταμεία και στέλεχος της ΓΣΕΕ να «καρφώνει» ουσιαστικά τον προηγούμενο ταμεία της ΠΑΣΚΕ για πολύ σοβαρά ζητήματα που χρίζουν περαιτέρω διερεύνησης.
Έτσι κι αλλιώς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην διοίκηση του ΕΚ για το μόνο που έχουν διαφωνήσει όλα αυτά τα χρόνια είναι για το ποιανού τη γυναίκα και τους συγγενείς θα διορίσουν στο ΕΚ!!
Η υπερψήφιση από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ του κυρίου Σουβαλιώτη στη θέση του προέδρου του ΕΚ, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα στην τακτική της ανοιχτής υπεράσπισης της κυβερνητικής πολιτικής.
Υπενθυμίσουμε ότι αυτός ο κύριος έβαλε την υπογραφή του κάτω από το προδοτικό μνημόνιο συνεργασίας ΕΚ Πάτρας-ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδας.
Ο ίδιος είχε καταγγείλει τους απλήρωτους απεργούς στο Φράγμα ότι είναι παράνομοι, την ίδια ώρα που το Συνδικάτο οικοδόμων και το ΠΑΜΕ κρατούσε στη γη το ελικόπτερο του Εμφιετζόγλου.
Χαρακτηριστικό για την συνέχιση της πολιτικής υποστήριξης των βάρβαρων κυβερνητικών μέτρων ήταν η καταψήφιση από το σύνολο των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη διοίκηση του ΕΚ, των ψηφισμάτων που έθεσαν οι συνδικαλιστές της Τ.Α.Σ.
Ψηφίσματα που αφορούσαν την καταγγελία των απολύσεων στην «Ολυμπία οδό» και την ανεργία στην οικοδομή, την καταγγελία του κυρίου Κοντοέ και Δημαρά στελέχη του ΣΥΝ και του ΠΑΣΟΚ που κόβουν το νερό σε άνεργους, την καταγγελία της συμφωνίας Καραγεωργόπουλου-ΓΣΕΕ με τον Πηλαδάκη στο καζίνο του Ρίου για μειώσεις μισθών κατά 19%.
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν ακόμα και την καταγγελία για τις αυξήσεις στα διόδια και την ποινικοποίηση της μη πληρωμής εισιτηρίων.
Καμιά λοιπόν αυταπάτη!
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ, ΜΙΚΡΏΝ ΕΒΕ ΚΑΙ ΦΤΩΧΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου