ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ

3.9.10
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
ΤΩΡΑ
-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ, ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.
-ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
-ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ.


Συνάδελφε, συναδέλφισσα, η δύναμη μας είναι στον κοινό ταξικό αγώνα.
Κανένας κλάδος, κανένας μεμονωμένος εργαζόμενος ή αυτοαπασχολούμενος, δεν μπορεί μόνος του να αντιμετωπίσει την επίθεση του μαύρου μπλοκ που έχουν συγκροτήσει τα μονοπώλια, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τις ηγεσίες της ΝΔ και του Λάος, με την στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.
Στο πλάι τους στέκουν οι ξεπουλημένες-προδοτικές ηγεσίες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, της ΓΣΕΒΕΕ, του ΕΚ Πάτρας και Αιγίου κι άλλων φορέων και συνδικάτων όπου ο έλεγχος βρίσκεται στα χέρια φιλοκυβερνητικών και αντιλαϊκών δυνάμεων.
Η δική μας προκοπή, το μέλλον των παιδιών μας περνάει μέσα από την αποφασιστική σύγκρουση με τα μονοπώλια και τους υπηρέτες τους όπου κι αν αυτοί βρίσκονται. Σε συνδικάτα και συλλόγους, σε ΕΚ και ομοσπονδίες, σε δήμους και νομαρχίες, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε γειτονιές και μαγαζιά, σε σχολές και σε χωριά.
Εμείς παράγουμε τον πλούτο που σφετερίζονται σήμερα μια χούφτα βιομήχανοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες. Εμείς έχουμε την δύναμη να τους κόψουμε τη φόρα. Να βάλουμε εμπόδια και στην πορεία να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική.
Δεν πρόκειται να σταματήσουν πουθενά, αν εμείς δεν τους σταματήσουμε.
Η δολοφονία του συνάδελφου στην Περιμετρική είναι το μέλλον που μας χτίζουν. Οι ζωές και τα δικαιώματά μας δολοφονούνται καθημερινά στα σύγχρονα κρεματόρια της πλουτοκρατίας.
Μας ενώνουν κοινοί ταξικοί δεσμοί. Ήρθε η ώρα να τους σφυρηλατήσουμε και με την κοινή μας δράση. Έχουμε απέναντι κοινό αντίπαλο.
Η ικανοποίηση και η κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας σε όλα τα πεδία της ζωής, προϋποθέτει την λαϊκή οργάνωση, ανάταση και κοινή μετωπική δράση που μπορεί να σαρώσει την αντιλαϊκό μπλοκ και να ανοίξει τον δρόμο για ριζοσπαστικές αλλαγές στο επίπεδο της οικονομίας και της κοινωνίας, φέρνοντας στο προσκήνιο τον ρεαλιστικό μονόδρομο της εξουσίας του Λαού.
Για όλα αυτά και κυρίως για να χαράξουμε κοινό σχέδιο δράσης, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες λαϊκής οργάνωσης και κινητοποίησης, για την προστασία της λαϊκής οικογένειας από την επίθεση του κεφαλαίου-κυβέρνησης-ΕΕ-εργατοπατέρων, σας καλούμε να συζητήσουμε και να δράσουμε.

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Οι γραμματείες Πάτρας:
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου