Οι εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ-ΣΕΑΜ στο ΔΣ της ΔΕΥΑΠ ξαναχτύπησαν!!

13.9.10

Η φιλοκυβερνητική πλειοψηφία του ΔΣ του Σωματείου της ΔΕΥΑΠ, κι ο εκπρόσωπος του ΣΕΑΜ στην διοίκηση του ΕΚ Πάτρας κύριος Μούσιος, κάνουν την πάπια όταν η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ κόβει το νερό σε ανέργους.
Δεν έβγαλαν κιχ για τις αυξήσεις στο νερό, για την ληστεία μισθών και συντάξεων όλων των εργαζομένων από την συμφωνία ΓΣΕΕ-κυβέρνησης-ΣΕΒ, ενώ χρόνια τώρα αποτελούν τον κολαούζο της κυβερνητικής διοίκησης του ΕΚ Πάτρας.
Έβγαλαν όμως ανακοίνωση για να καταγγείλουν το … ΠΑΜΕ!!
Δεν μας προκαλεί καμιά απορία το γεγονός ότι η ανακοίνωσή τους έγινε δύο μέρες μετά την παρέμβαση του Συνδικάτου οικοδόμων στα έργα του Διακονιάρη όπου η «Μπακαλάρος Τεχνική-Κατασκευστική ΟΕ» πιάστηκε στα πράσα να απασχολεί ανασφάλιστους εργαζόμενους.
Η φιλοκυβερνητική πλειοψηφία του ΔΣ του σωματείου ΔΕΥΑΠ, είναι και με τη βούλα πλέον υπάλληλοι των «Μπακαλάρων».
Αναλαμβάνουν τον βρώμικο ρόλο της επίθεσης στο ταξικό εργατικό κίνημα και στο ΠΑΜΕ, για να βγάλουν από τη δύσκολη θέση τους υπηρέτες της κυβέρνησης στο Δήμο και τη Νομαρχία.
Ήδη με κινητοποιήσεις που οργάνωσε το ΠΑΜΕ, σε πολλούς άνεργους συναδέλφους επανασυνδέθηκε το ρεύμα και το νερό.
Τους ανησυχεί το γεγονός ότι το ΠΑΜΕ καλεί σε άρνηση πληρωμών και δεν αναγνωρίζει κανένα χρέος για το λαό.
Τους τρομάζει το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για Λαϊκή Συσπείρωση, οργάνωση, ανυπακοή και απειθαρχία στην αντιλαϊκή πολιτική και στο μνημόνιο.
Καλούμε τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ που καταλαβαίνουν τι σημαίνει για το λαό να σου κόβουν το νερό, να μην δέχονται να εφαρμόζουν τέτοιες εντολές. Το ταξικό εργατικό κίνημα και το ΠΑΜΕ θα είναι στο πλευρό τους.
Να απειθαρχήσουν στις εντολές του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ που αποτελείται από γνωστούς υποψηφίους του επίσημου ΠΑΣΟΚ, του ανεπίσημου ΠΑΣΟΚ (Δημαράς), και της ΝΔ.
Να οργανώσουν Επιτροπή Αγώνα και να συγκρουστούν με την υποταγμένη, εργοδοτική πλειοψηφία του ΔΣ των εργατοπατέρων.
Στην επίθεση απέναντι στα δικαιώματα και τη ζωή του λαού είναι μαζί, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Λάος και το σκορποχώρι του ΣΥΝ-Σύριζα. Είναι μαζί ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚ Πάτρας και οι φιλοκυβερνητικοί εργατοπατέρες σε διάφορα σωματεία.
Μαζί όλοι αυτοί σου σκάβουνε το λάκκο χρόνια τώρα.
Καλούμε τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ να γραφτούν μαζικά στο νέο κλαδικό ταξικό συνδικάτο των ΟΤΑ Νομού Αχαΐας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου