ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ - Ανακοίνωση στη Β' διάγνωση

7.9.10
Σήμερα Τρίτη 7/9/2010 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Κλινικών του νομού μας στα πλαίσια περιοδειών σε εργασιακούς χώρους του κλάδου επισκέφθηκε το μεσημέρι το ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο Β’ΔΙΑΓΝΩΣΗ.
Επιβεβαιώθηκε περίτρανα ότι και στην συγκεκριμένη επιχείρηση του κλάδου μας (γνωρίζουμε καλά ότι τέτοια φαινόμενα υπάρχουν και συνεχώς διογκώνονται) το εργασιακό καθεστώς που μας γυρίζει χιλιάδες χρόνια πίσω σε συνθήκες γαλέρας κυριαρχεί, τρομοκρατώντας περαιτέρω τους εργαζόμενους ,σφίγγοντας κι άλλο τη θηλιά στο όνομα της κρίσης τους.
Θρασύτατα και χωρίς καμία αναστολή όπως συνηθίζουν να κάνουν οι εργοδότες και τα τσιράκια τους έχοντας τις πλάτες τόσο της κυβέρνησης αλλά και του συνδικαλιστικού τους προσωπικού-Εργατικού Κέντρου Πάτρας, προχωράνε στο ξεθεμελίωμα όσων έχουν απομείνει αφού προχωρούν στην μείωση ωρών εργασίας και αποδοχών με τον εκφοβισμό της απόλυσης σε όποιον εργαζόμενο τολμήσει να αρνηθεί.
Η σημερινή μας εμφάνιση είχε χαρακτήρα προειδοποίησης απέναντι στην εργοδοσία ώστε να μην τολμήσει να αγγίξει τρίχα από εργαζόμενο.
Το σωματείο μας μαζί με το ΠΑΜΕ το επόμενο διάστημα θα πάρουμε όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην περάσει ο εκβιασμός της εργοδοσίας.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, 7/9/2010

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου