Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΠΓΝΠ Ρίου

19.8.10
Παράσταση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας και του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε σήμερα στη διοίκηση του ΠΓΝΠ Ρίου, με αφορμή μια σειρά περιπτώσεις ανέργων ανασφάλιστων συναδέλφων που καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
Πρόσφατα ο άνεργος συνάδελφος οικοδόμος Α. Γ. 57 ετών, που λόγω της ανεργίας που επικρατεί στον κλάδο των οικοδόμων δεν μπόρεσε να συμπληρώσει τα απαραίτητα ένσημα για να θεωρήσει το βιβλιάριο υγείας, νοσηλεύτηκε με αλλεργικό σοκ στην ΩΡΛ κλινική του ΠΓΝΠ Ρίου, με αποτέλεσμα τώρα το νοσοκομείο να του ζητάει να πληρώσει, λες και είναι αυτός υπεύθυνος για την ανεργία που επικρατεί στον κλάδο.
Το θέμα έχει τεθεί επανειλημμένα σε συναντήσεις του Συνδικάτου και του ΠΑΜΕ με Περιφερειάρχη, Δήμαρχο, Νομάρχη, οι οποίοι εκτός βέβαια από το ότι στηρίζουν την βάρβαρη κυβερνητική πολιτική, υιοθετούν την εμπορευματοποίηση της υγείας που μετατρέπει τους ασθενείς σε πελάτες.
Καλούμε τους γιατρούς και τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο να νοσηλεύουν όλους τους άνεργους-ανασφάλιστους ασθενείς, ανεξάρτητα από τις εντολές της διοίκησης τους.
Ζητάμε πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους άνεργους συναδέλφους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου