ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

20.7.10

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ έκοψε το νερό στον άνεργο οικοδόμο Νίκο Παναγιωτόπουλο, πατέρα 3 παιδιών. Τα ίδια έκαναν και σε πολλούς ακόμα συναδέλφους μας.
Έτσι συμβάλει η δημοτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ και οι τοποτηρητές της στη διοίκηση της ΔΕΥΑΠ, στο σφαγιασμό και τη λεηλασία του λαού μας.
Αυτοί, που τα λεφτά τρέχουν απ’ τα μπατζάκια τους, αυτοί που δεν ξέρουν πόσες καταθέσεις έχουνε στις τράπεζες, τολμάνε να κόβουν το νερό σε άνεργους συναδέλφους με παιδιά.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Η κυβέρνηση κατακλέβει μισθούς και συντάξεις, οργανώνει πογκρόμ απολύσεων, υπερασπίζεται την κερδοφορία του κεφαλαίου που είναι υπεύθυνη για την ανεργία, και την ίδια ώρα τα κυβερνητικά στελέχη στο δήμο της Πάτρας και στη ΔΕΥΑΠ κόβουν το νερό στους άνεργους.
Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο, και τα δυο το πρόσωπο της αντιλαϊκής θύελλας και του μνημονίου που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, Λάος και η οικογένεια Μητσοτάκη!
Καλούμε το Δήμο και την διοίκηση της ΔΕΥΑΠ να επανασυνδέσουν το νερό σε όλους τους συναδέλφους μας.
Να μην τολμήσουν ξανά να δώσουν εντολή για καμία νέα διακοπή.
Να μειώσουν άμεσα και να καταργήσουν για τους άνεργους, τα δημοτικά τέλη.
Να μην εισπραχτεί κανένα πρόστιμο από άνεργο.
Καλούμε τους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΠ, στη ΔΕΗ, να μην δεχτούν να κόβουν το ρεύμα και το νερό στους εργαζόμενους και στους ανέργους.
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΕΑΜ στη διοίκηση του σωματείου της ΔΕΥΑΠ να πάρουν θέση και να πάψουν να παριστάνουν το Πόντιο Πιλάτο.
Οργανώσου στο ταξικό σου συνδικάτο. Επικοινώνησε με το ΠΑΜΕ.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 21/7, ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22/7 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου