29.7.10
Δελτίο τύπου για τις νέες απόπειρες διακοπής νερού από την ΔΕΥΑΠ σε άνεργους

Μέλη και στελέχη του ΠΑΜΕ εμπόδισαν σήμερα την νέα προσπάθεια της ΔΕΥΑΠ να κόψει το νερό στον άνεργο συνάδελφο, πατέρα 3 παιδιών Ν.Π.
Η αναλγησία και το ταξικό μίσος των «Μπακαλάρων» απέναντι στους ανέργους δεν έχει όριο.
Στο ΔΣ και συνολικά στην περίπτωση της ΔΕΥΑΠ εκφράζεται η μαύρη αντιλαϊκή συμμαχία ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, δήθεν «ανεξάρτητων» κι εργατοπατέρων του ΕΚ Πάτρας.
Το ΔΣ της ΔΕΥΑΠ έχει ενιαία γραμμή σε βάρος των ανέργων και των εργαζομένων. Τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του, «συνεργάζονται αρμονικά» κόβοντας το νερό από οικογένειες ανέργων.
Άξιος ο μισθός τους!!
Απαρτίζεται από στελέχη της παράταξης Φούρα, (Παντελή Χαρά, Δεμαρτίνος, Κουρεμένος), από μέλη των παρατάξεων Φλωράτου, από τον Δημαρά και τη Καλεντζώτη.
Εύλογα είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν για την στάση των εργατοπατέρων του ΠΑΣΟΚ-ΣΕΑΜ στο ΔΣ του σωματείου, το οποίο δεν έχει βγάλει κιχ για το κόψιμο του νερού, τις πρακτικές της εταιρείας και των πολιτικών της προϊσταμένων.
Στη ΔΕΥΑΠ εργάζεται και ο κύριος Μούσιος στέλεχος της συμμαχίας ΠΑΣΟΚ-ΣΕΑΜ και μέλος της διοίκησης του «Εργατικού» κέντρου Πάτρας, ο οποίος κάνει την πάπια, όταν κόβουν το νερό στους ανέργους.
Ανάλογη «σιωπή» από τους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ-ΣΕΑΜ, είτε φοράνε τη μάσκα της διοίκησης του ΕΚ, είτε μεταμφιέζονται σε δήθεν συντονισμό σωματείων.
Φαίνεται ούτε μία ανακοίνωση δεν μπορούν να εκδώσουν ενάντια στα πολιτικά αφεντικά τους τα παιδιά της ΚΟΕ, και των άλλων συνιστωσών του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού της περιοχής μας.
Τα ίδια έκαναν και στην περίπτωση της ΔΕΗ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου