Ανακοίνωση για τις κορύνες στην Αγ. Ανδρέου.

22.6.10
Η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ δηλώνει πως θα σταθεί στο πλευρό των αυτοαπασχολούμενων μικρέμπορων της πόλης μας και στο δίκαιο αίτημα τους να μην επανατοποθετηθούν οι Κορύνες στην Αγ. Ανδρέου, μετά το τέλος των εργασιών.
Είναι φανερό πως η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ, με πρόσχημα το κυκλοφοριακό, αξιοποίησε τις κορύνες για να αποτελειώσει τους αυτοαπασχολούμενους μικρέμπορους και να στείλει νέα πελατεία στα μεγάλα πολυκαταστήματα και τις πολυεθνικές. Αν πράγματι ήθελε να αντιμετωπίσει το κυκλοφοριακό θα έφτιαχνε δωρεάν δημοτικά παρκινγκ μέσα στην πόλη και θα ανέπτυσσε φθηνά και ποιοτικά μέσα μαζικής μεταφοράς.
Η στάση της αυτή είναι συνέχεια της φορομπηχτικής της πολιτικής και των χαρατσιών που επιβάλει κάθε μέρα στους εργαζόμενους και στο λαό της Πάτρας με δημοτικά τέλη-παρκόμετρα-κλπ, των εργασιακών-δουλεμπορικών σχέσεων εργασίας που έχει επιβάλει στο δήμο. Η δημοτική αρχή είναι πιστή στη φιλομονοπωλιακή πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ-ΔΝΤ, στην κατεύθυνση να μην πέσει ούτε ψίχουλο έξω από τα θησαυροφυλάκια της πλουτοκρατίας.
Τους δηλώνουμε πως το επόμενο διάστημα θα βρουν απέναντι τους το κοινό μέτωπο εργατών, αυτοαπασχολούμενων εμπόρων και βιοτεχνών και μικρών αγροτών, καθώς κοινή είναι η μήτρα που γεννάει τα προβλήματα μας, κοινή θα είναι και η πάλη για την ανατροπή τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου