ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

11.6.10
Το ΔΣ του σωματείου μας, με αφορμή τις εξελίξεις στο Καζίνο του Ρίου καταδικάζει τις απαράδεκτες πολιτικές και συνδικαλιστικές πρακτικές του Καραγεωργόπουλου, γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ στη ΓΣΕΕ και στο ΕΚ Πάτρας.
Εδώ και χρόνια ιδρύει εταιρείες και ταμεία σε βάρος των εργαζόμενων, αξιοποιώντας την συνδικαλιστική δράση για άλλους σκοπούς.
Τώρα παραδέχεται ότι μεσολάβησε σε μαύρες οικονομικές διανομές, μαζί με το δικηγόρο του, στον οποίο εξασφάλιζε και παχυλή αμοιβή.
Μ’ αυτές τις πρακτικές έχει χαντακώσει τους εργαζόμενους, οι οποίοι δεν έχουν καμιά ευθύνη για τα «μαύρα παιχνίδια» του και του δικηγόρου του. Οποιαδήποτε νομική ή άλλη ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον «συνδικαλιστή» και τον δικηγόρο του.
Οι δικαιολογίες του ότι «μεσολαβούσε στις πληρωμές για να μην γίνονται ουρές στο δικηγορικό γραφείο», είναι κάτι παραπάνω από αστείες.
Η δράση του ξεπερνά κάθε όριο πολιτικής και συνδικαλιστικής ηθικής.
Είναι ο ίδιος και με τον ίδιο δικηγόρο που οργάνωσε την άθλια και συκοφαντική επίθεση παλιότερα σε βάρος του Συνδικάτου Οικοδόμων.
Έχουν τεράστια ευθύνη και οι ομοϊδεάτες του που τον κάλυπταν και τα παλικάρια του ΣΕΑΜ και της ΚΟΕ που τον στήριζαν σε κάθε ευκαιρία.
Πρέπει άμεσα η πλειοψηφία της διοίκησης του Ε.Κ.Π. να καθαιρέσει τον συγκεκριμένο συνδικαλιστή, να απορρίψει συνολικά τέτοια φαινόμενα συνδικαλιστικής και πολιτικής σήψης.

Η διοίκηση
ΠΑΤΡΑ 11/6/10

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου