Δελτίο τύπου της Γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ για την κινητοποίηση της Επιτροπής Αγώνα των εργαζομένων στο δήμο της Πάτρας.

19.4.10
Στα πλαίσια της 4ωρης στάσης η Επιτροπή Αγώνα του ΠΑΜΕ στους δημοτικούς υπαλλήλους οργάνωσε κινητοποίηση στο Ταμείο των δημοσίων Υπαλλήλων και παράσταση διαμαρτυρίας στην περιφέρεια.
Αναδείχθηκαν τα προβλήματα που δημιουργεί η άγρια αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, στους εργαζόμενους του δήμου και συνολικά στην εργατική τάξη. Τέθηκαν τα ζητήματα της ανάγκης για δημόσια, δωρεάν, καθολική κοινωνική ασφάλιση, πρόνοια, υγεία, με ταυτόχρονη κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης σ’ αυτούς τους τομείς.
Απομονώθηκε η προσπάθεια της πλειοψηφίας της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝ-ΣΕΑΜ να διαστρεβλώσει το νόημα της κινητοποίησης και να την εκφυλίσει, αφήνοντας στο απυρόβλητο την κυβερνητική πολιτική.
Εκτέθηκε για άλλη μια φορά ο «θαυμαστής» του ΤΣΕ, ο ΓΓ της περιφέρειας, ως Πόντιος Πιλάτος, μοιράζοντας ανέξοδες δηλώσεις συμπαράστασης στους εργαζόμενους, αφού πρώτα παρεμπόδισε την αντιπροσωπεία με αστυνομικές δυνάμεις. Είχε μάλιστα το θράσος να κάνει και «κριτική» στους εργαζόμενους γιατί δεν ήρθαν και περισσότεροι στην κινητοποίηση, μια που διεκδικούν πολύ σωστά αιτήματα!!
Απορεί κανείς γιατί ο συγκεκριμένος κύριος δεν έγινε ηθοποιός; Θα του πήγαινε πού ο ρόλος του Μαυρογιαλούρου! Αλλά είπαμε, μέχρι κι ο Μαυρογιαλούρος είχε φιλότιμο! Στους περιφερειάρχες-τοποτηρητές του κεφαλαίου δεν περισσεύει τσίπα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου