Πλατιά σύσκεψη της γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ

16.6.09
Συνάδελφε, συναδέλφισσα,

Η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ διοργανώνει τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 8μ.μ. στον 3ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, πλατιά σύσκεψη σωματείων, συνδικαλιστών και εργαζομένων της πόλης μας, με σκοπό το συντονισμό της δράσης μας έτσι ώστε να μην πληρώσουμε εμείς και οι οικογένειες μας την κρίση της πλουτοκρατίας.
Θεωρούμε τη συμμετοχή σου απαραίτητη για να μεταφερθεί πείρα από όλους τους χώρους δουλειάς και τους κλάδους και για να συζητήσουμε πάνω σε ένα κοινό πρόγραμμα διεκδίκησης και δράσης.
Η επίθεση του κεφαλαίου και του πολιτικοσυνδικαλιστικού του προσωπικού στα δικαιώματα μας είναι συνολική και ενιαία. Αντίστοιχη πρέπει να είναι και η απάντηση. Έχουμε πείρα πλέον.
Η δύναμη μας βρίσκεται στην ταξική μας ενότητα, στην οργάνωση της αντεπίθεσης για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Έχουμε τα μέσα και τη δύναμη να τους εμποδίσουμε.
Μπορούμε με τη δράση μας να φέρουμε αποτελέσματα, όπως οι εργαζόμενοι στον Παπουτσάνη, στη ζώνη στο Πέραμα, στη Frigoglass, στο Καζίνο της Πάρνηθας και αλλού.
Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο είναι το δικό σου όπλο. Σε περιμένουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου